Professionele apps en webbased software voor zakelijke toepassingen.

Met onze IoT devices voor locatiebepaling weet u altijd waar uw bedrijfsmiddelen zich bevinden.

slider_image_3

Snelle en gebruiksvriendelijke Android apps voor uw barcode en/of rfid toepassingen.

slider_image_2

Beheer uw gereedschap met de online webtool

Gereedschapbeheer.nl is dé online tool voor het gemakkelijk en eenvoudig keuren en beheren van uw gereedschap en ander materieel. U houdt overzicht over de keuringsstatus, de locatie, het onderhoud en de kosten van uw materieel. Ook kunt u klanten laten inloggen en certificaten laten downloaden.
De applicatie kent diverse mogelijkheden voor het keuren en snel verwerken van de keuringsresultaten. De inspectie kan ook uitgevoerd worden met een tablet, zodat de resultaten direct kunnen worden ingevoerd. Wel zo snel.

Wilt u gratis en vrijblijvend kennismaken met Gereedschapbeheer.nl, vraag dan hier de gratis demo aan. U kunt dan zelf de voordelen van Gereedschapbeheer.nl ervaren.

Wilt u eerst nog meer informatie, neem dan contact met ons op.

Referenties:

Marcel van der Hulst, Engineer bij Shell

In onze dagelijkse werkzaamheden liepen we vaak tegen het feit aan dat wij niet wisten waar ons gereedschap zich bevond. Aangezien dit kostbare arbeidsmiddelen zijn, was de noodzaak aanwezig om op zoek te gaan naar een geautomatiseerd systeem. Gereedschapbeheer.nl voldoet precies aan onze wensen omdat de applicatie simpel is en ook op maat kan worden gemaakt. Het mooiste vind ik het automatische email notificatie systeem die aangeeft welk gereedschap wanneer moet worden gekeurd. Omdat Gereedschapbeheer.nl een klein bedrijf is die erg sterk op de kosten let en waarbij je de directeur en eigenaar zelf nog aan de lijn krijgt, hebben we aangegeven mee te willen werken om dit tot een succes in de markt te laten zijn. Het werken met Gereedschapbeheer.nl bevalt ons dermate goed dat we inmiddels ook voor onze vestiging in Houston een abonnement hebben afgesloten.

Menu